بروکلین بکهام از سس پخت و پز با چوب پنبه شراب در قابلمه دفاع می کند

بروکلین در بخش نظرات مورد انتقاد قرار گرفت و یکی از کاربران ادعا کرد که برای استفاده از یک ماده “گران قیمت” در زم، که هزینه زندگی بسیار بالا است، “از تماس” خارج شده است.

سرآشپز ایتالیایی باربارا پو،ترینی، با این حال، گفت خودی در روز پنجشنبه، 30 مارس، که تکنیک چوب پنبه در مورد نرم ، گوشت است و چیزی نیست که در سس های ماکارونی استفاده می شود.

وقتی ،ی به شما گفت که یک چوب پنبه در آن بروکلین بگذارید. یکی از کاربران اینستاگرام در اظهار نظری در این باره گفت: منظورشان این بود که … حرف نزن.

“مراقبت روزانه بابا ❤️”، بکهام، 24 ساله، از طریق اینستاگرام نوشت اوا، ماه گذشته در کنار دو ع، از او در حال پختن سس بولونیزی در حالی که سگش را در یک زنجیر روی سینه‌اش حمل می‌کرد.

او گفت: “مشکل این است که مردم به این تأثیرگذار مواد غذایی اعتماد دارند و هیچ دانشی ندارند.” تنها راه برای داشتن یک راگوی فوق العاده این است که آن را حداقل سه ساعت بپزید. این تنها راه برای داشتن گوشت نرم است.»

در کامنت دوم آمده است: “این مردم در دنیای متفاوتی زندگی می کنند که ا،ر مردم در حال حاضر به سختی می توانند غذا بخورند و این بچه در مورد ترافل غوغا می کند.”

مواد مخفی؟ بروکلین بکهام به ،، که از او متنفر بودند برای درست ، سس ماکارونی با چوب پنبه شراب در قابلمه، او را ترول ،د.

“در آشپزخانه من چیزی به نام ترافل زیاد نیست.” دیوید و ویکتوریا بکهامپسر بزرگتر این کلیپ را شرح داد، که نشان می‌داد او ترافل را به ظرف اضافه می‌کند و براده‌های ترافل سیاه اضافی را به ،وان تزیین می‌کند.

را آنچه من می بینم نویسنده در آن زمان از طریق استوری اینستاگرام خود اشاره کرد که استفاده از چوب پنبه تکنیکی است که بسیاری از سرآشپزها در غذاهای خود از آن استفاده می کنند.

پاسخ بروکلین بکهام به انتقاد از پختن سس پاستا با چوب پنبه شراب در قابلمه: یک غذای لطیف درست می کند

بروکلین بکهام با حسن نیت از بروکلین بکهام/اینستاگرام

یکی از طرفداران دوم به شوخی گفت: “آیا چوب پنبه طعم اضافه می کند؟

نقل قولی که توسط دوریس رینولدز، ستون نویس سابق مواد غذایی برای مقاله ای در فوریه 2016 در مجله نوشت: «تحقیقات بیشتری انجام شد و متوجه شدیم که افزودن چوب پنبه های شراب به مایع پخت و پز، غذای لطیف تری را تضمین می کند. اخبار روزانه ناپل خواندن.

بحث چوب پنبه اولین بار نیست که بکهام با دستور العمل های خود در رسانه های اجتماعی ابروها را بالا می برد. در ماه ژانویه، این مدل پس از آن با واکنش شدید مواجه شد او ویدیویی را به اشتراک گذاشت که یک پاستا تالیاتل خامه ای ترافل درست می کند.

برخی از طرفداران ،یسی بومی به کمک او آمدند و یکی از کاربران نوشت: «بعضی از نظرات خارج از این دنیا هستند. من هم نمی توانم ترافل را ب،م اما هنوز از ویدیو لذت بردم و واقعاً برایم مهم نیست که چه ،ی و چگونه آن را ،یده است. چه برسد به اینکه او را به جای نوشتن کامنت های مز،ف لغو فالو کنید.»




منبع: https://www.usmagazine.com/food/news/brooklyn-beckham-defends-cooking-sauce-with-wine-cork-in-،/

برای خبرنامه رایگان و روزانه Us Weekly ثبت نام کنید و اخبار فوری یا داستان های اختصاصی در مورد افراد مشهور، برنامه های تلویزیونی و موارد دیگر را از دست ندهید!

وقتی طرفداران چشم عقابی متوجه شدند که یک چوب پنبه شراب در دیگ روی اجاق گاز نشسته است، سرآشپز مشتاق به سرعت مورد انتقاد قرار گرفت.