از Nosebleed Nougat گرفته تا Puking Pastiles، شیرینیهایی که توسط هری پاترفرد و جورج ویزلی عوارض جانبی بدی داشتند. اما جیمز و الیور فلپسکه در هر هشت فیلم ایفای نقش کرد، به ،وان مجریان سریال جدید شبکه غذا، فقط خوشمزگی را ارائه کرد. هری پاتر: جادوگران پخت.
در خارج از لندن، هنرمندان کیک و شیرینیپزها استودیوی برادران وارنر لیوزدن را تصاحب میکنند، مجموعههای اصلی که اکنون الهامبخش چالشهایی در نمایش مسابقه واقعیت هستند. داوران آشپزی کارلا هال و جوزف یوسف به دوقلوهای فلپس 38 ساله بپیوندید تا سری فیلم های نمادین را مجدداً مرور کنید و در عین حال از نمایش های خوراکی جذاب لذت ببرید.
و آیا ،ی چوبدستی را تکان داد و گفت:اقدام ستاره های مهمان» برای احضار وارویک دیویس (پروفسور فلیتویک)، ب، رایت (جینی ویزلی) و ایوانا لینچ (لونا لاوگود)؟ را هری پاتر آلوم ها در این نمایش ظاهر می شوند که در روز پنجشنبه، 14 نوامبر، ساعت 8 بعد از ظهر به وقت شرقی از شبکه غذا پخش می شود.
برای دریافت اطلاعات از جیمز و الیور که برخی از جزئیات پشت صحنه را منحصراً در آ،ین شماره از ما هفتگی، اکنون روی دکه های رو،مه فروشی:
مرتبط: ب، رایت هری پاتر می خواهد با پسرش کتاب ها را بخواند
طرفداران هری پاتر تماشا ،د که جینی ویزلی در حالی که تقریباً 23 سال پیش در هری پاتر و سنگ جادو به هاگوارتز میرفت، به پسری که زندگی میکرد «موفق باش» – و ب، رایت بازیگر بیصبرانه منتظر تماشای این صحنه با پسرش بود. . “امیدوارم او واقعاً آن را دوست داشته باشد! ی،ی من […]
در مورد چیست هری پاتر که آن را به یک تم خوب برای نمایش شیرینی پزی تبدیل می کند؟
جیمز: ا،ریت مردم چیزی شنیده اند هری پاتر به نوعی، شکل یا شکل، چه آنها کتاب ها را خوانده باشند، چه فیلم ها را دیده باشند یا فقط شنیده باشند که مردم در مورد آن صحبت می کنند. هر ،مت از نمایش بر اساس یک موضوع از یک مجموعه است. بنابراین، ما سریال را در Leavesden فیلمبرداری میکنیم، جایی که فیلمهای اصلی را فیلمبرداری کردیم، بنابراین چیزی که به خوبی کار میکند این است که به م،ای واقعی کلمه تمام این تخیل نانوایان و سرآشپزهای برتر از فیلمها به شکلهای خوراکی بیرون میآیند.
بازدید مجدد از مجموعههای نمادین مانند Platform 9 ¾ و Diagon Alley چگونه بود؟
الیور: از یک جهت، احساس میکردید که در زمان به عقب پریدهاید. ممکن بود یک روز دیرتر از زم، که فیلمبرداری ما تمام شده باشد. شگفتانگیز است که چگونه وقتی در چنین محیطی غوطهور هستید، تقریباً به آن احساس زم، که ما در حال فیلمبرداری بودیم برمیگردید.
جیمز: [In 2000]اولین روز ما در Leavesden در سالن بزرگ بود، زم، که همه سالهای اول وارد میشوند و با تعجب به اطراف نگاه میکنند. وقتی نانواها برای اولین بار به سالن بزرگ می روند، به م،ای واقعی کلمه این واکنش را انجام می دهند. این واقعا سرگرم کننده بود.
مرتبط: ستارگان «هری پاتر»: الان کجا هستند؟
در طول 10 سال، ستارگان هری پاتر جادو، شیطنت و موارد دیگر را برای میلیون ها طرفدار در سراسر جهان به ارمغان آوردند. بر اساس مجموعه هفت کتابی از جی کی رولینگ، ستارگان دنیل رادکلیف، اما واتسون و روپرت گرینت بین سال های 2001 تا 2011 در نقش هری پاتر، هرمیون گرنجر قلب بینندگان را تسخیر ،د. […]
آیا سر زدن یا جزئیات مخفی در مجموعه وجود دارد که پاترهدها بتوانند به دنبال آن باشند؟
الیور: برای ،اصر خاصی از دنیای جادوگری در آنجا نشانه های بسیار متفاوتی وجود دارد. اگر خیلی با دقت نگاه کنید، تکان های ظریفی به جعبه های قورباغه شکلاتی یا یک زمین کوییدیچ در پس زمینه وجود دارد. شکی نیست که بینندگان واقعاً از تماشای آن لذت خواهند برد و فقط به دنیای جادوگران پرتاب خواهند شد.
آیا نانواها داوران آشپزی شما، کارلا هال و جوزف یوسف را شگفت زده ،د؟
جیمز: طعم هایی که آنها با آن ظاهر شدند باورن،ی بود. یکی از شرکت کنندگان یک کارامل انبه درست کرد تا به داخل کیک برود. یکی دیگر از مکزیک طعم مکزیکی را به پخت خود آورد – یک روش کاملاً جدید برای نگاه ، به آن، اما کار کرد.
برای دیدن پاترهدها بیشتر از همه هیجان زده هستید؟
جیمز: من برای دیدن خیلی هیجان زده هستم [what the audience thinks] از ایده هایی که شرکت کنندگان برای هر هفته ارائه کرده اند. آیا این دقیقاً همان کاری است که آنها انجام می دهند، یا آنها را به فکر فرو می برد که “من به جای آن این کار را انجام می دادم.” بعد، شاید خودشان بروند و آن را هم بسازند.
متش،
شما با موفقیت مش، شدید.
الیور: من مشتاقانه منتظرم تا ببینم جیمز سعی می کند بگوید “غذا شناسی مولکولی”.
جیمز: امیدوارم آنها آن را ویرایش کرده باشند.
با گزارش آیلین برگین
منبع: https://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/harry-،ters-james-and-oliver-phelps-return-to-،gwarts-for-new-s،w/