دستور العمل همبرگر بره بره آسیایی پیلار گینز سرآشپز سطح بعدی را امتحان کنید
انتشار: اردیبهشت 30، 1402
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404

دستور العمل همبرگر بره بره آسیایی پیلار گینز سرآشپز سطح بعدی را امتحان کنید

Sun-s-Out--Buns-Out--سطح بعدی-سرآشپز-s-Pilar-Gaines--Signature-Asian-Lamb-Burger-Recipe-204
مایکل بکر/فا،
برای سالاد کلم:
1 کیسه مخلوط سالاد کلم
1 ساقه پیازچه سبز، حلقه حلقه شده

برای خبرنامه رایگان و روزانه Us Weekly ثبت نام کنید و اخبار فوری یا داستان های اختصاصی در مورد افراد مشهور، برنامه های تلویزیونی و موارد دیگر را از دست ندهید!

قبل از رسیدن به دو مرحله نهایی سرآشپز سطح بعدی در ماه مه، بومی میشیگان به ،وان سرآشپز سوشی در رستوران Wolfgang Puck کار می کرد. در طول مدت حضورش در شرکت، گینز به بزرگترین ستاره های هالیوود در بزرگترین رویدادهای صنعت از جمله جوایز امی، اسکار، توپ فرماندار، رویدادهای NFL و موارد دیگر خدمت کرد.

5. در یک کاسه متوسط، سس گشنیز jalapeño، مخلوط سالاد کلم و پیازچه را مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.

برای سس گشنیز Jalapeño:
1 jalapeño، بو داده، دانه ها حذف شده است
¼ فنجان سس مایونز (½ برای پخش روی نان کنار بگذارید)
1 مشت گشنیز
1 حبه سیر

پیچ و تاب در یک ک،یک! سرآشپز سطح بعدی ستاره پیلار گینز برداشت منحصر به فرد خود را از یک همبرگر خوب قدیمی به اشتراک می گذارد.

برداشت گینز از غذای اصلی کباب ،، گوشت بره را به جای استفاده سنتی از گوشت ، انتخاب می کند. غذاساز از سس سویا، سامبال و پوره زنجبیل استفاده می کند تا طعم متمایز آن را به گوشت بدهد. او پتی را با سالاد کلم گشنیز jalapeño برای یک بشقاب فیوژن جفت می کند. گینز اظهار می کند که شما و تیمتان "همه لایه ها را در هر لقمه دوست خواهید داشت!"

سرآشپز 38 ساله به طور انحصاری می گوید: "من عاشق گوشت بره هستم، بنابراین پروتئین مورد علاقه ام را با طعم های مورد علاقه ام ازدواج کردم." ما هفتگی همبرگر بره آسیایی با امضای او که به یکی از غذاهای اصلی او تبدیل شده است. آبدار و مملو از طعم های آسیایی است.

برگر بره آسیایی با امضای پیلار گینز

دستورالعمل ها

3. نان های بریوش را کره و نان تست را در تابه ای جداگانه ،ید تا قهوه ای طلایی شوند.

1. در یک کاسه بزرگ، گوشت بره، پیازچه، سس سویا، سامبال و پوره زنجبیل را اضافه کنید و با دست یا چنگال مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط گوشت را به چهار توپ (¼ پوند) یکنواخت ت،یم کنید. هر گلوله را به شکل یک پته صاف کنید. یک فرورفتگی جزئی در وسط ایجاد کنید تا گنبدی شکل نگیرد. دو طرف نان ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

6. مقدار زیادی سس مایونز را روی هر نان ،ید و همبرگر خود را درست کنید و سالاد کلم را روی آن قرار دهید. سرو کنید و لذت ببرید!



منبع: https://www.usmagazine.com/food/news/try-next-level-chefs-pilar-،nes-asian-lamb-burger-recipe/به پیمایش ادامه دهید تا دستور تهیه همبرگر بره آسیایی با امضای Gaines را دریافت کنید:

Sun-s-Out--Buns-Out--سطح بعدی-سرآشپز-s-Pilar-Gaines--Signature-Asian-Lamb-Burger-Recipe-205
CORTESY PILAR GAINES

2. روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا، یک ماهیتابه را با روغن زیتون بپوش،د. پس از داغ شدن روغن، یک پتی برگر اضافه کنید. بدون حرکت آن را به مدت 4 تا 5 دقیقه در هر طرف بپزید. در دمای داخلی حداقل 145 درجه بپزید.

خدمت 4

4. سس گشنیز jalapeño را درست کنید: jalapeño، مایونز، گشنیز و سیر را در یک غذاساز ،یب کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

،اصر

برای همبرگر:
1 پوند گوشت ،
1 پیازچه، خلال شده (فقط نوک سفید)
1 پاشیده سس سویا
سامبال 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری پوره زنجبیل
نمک
فلفل
روغن زیتون
کره
4 عدد نان بریوش