عیب یابی چیلر آموزش کامل مشکلات چیلر-بتا تهویه

بعلاوه، دمای پایین هوا می تواند مکانیزم عملکرد چیلر را نیز دچار اختلالاتی کند. بهمین علت، برای آنکه بتوان از یک چیلر صنعتی در سرمای فصل زمستان نیز بخوبی بهره برداری نمود، بایستی نکات ویژه ای را در طراحی و تولید آن بکار گرفت. چیلر در صنایع غذایی، کاربرد بسیار گسترده ای دارد و می توان استفاده از آن را در دو بخش تولید و نگهداری مواد غذایی مورد بررسی قرار داد.

هدف ساینا تهویه رادمان ارائه محصولات با کیفیت با قیمت مناسب است. این مجموعه به دلیل استفاده از تکنولوژی‌های نوین در تولید محصولات در حال حاضر در عرصه خرید و فروش و تولید انواع سیستم‌های تهویه مطبوع پیشرو است. شما می‌توانید به راحتی از طریق شماره‌های درج شده در سایت با ما در ارتباط باشید. مینی چیلر به دلیل اهمیت راه اندازی و بهره برداری آسان از سیستم‌های HVAC، کندانسور آن‌ها عموماً از نوع هوا خنک و به شکل یکپارچه طراحی و تولید می‌شود. یکی از نکات مهم در خرید دستگاه‌های تهویه مطبوع آشنا بودن با ساختمان و کاربرد آن‌ها است.

از آن جا که دمای جوش در این مرحله پایین‌تر از دمای هوا می باشد، حرارت از هوا به مبرد انتقال می یابد، مبرد به جوش می آید و خود هوا نیز خنک می‌شود. در چیلر های تراکمی گاز ابتدا توسط کمپرسور، متراکم شده سپس این گاز به کندانسور وارد میشود و توسط آب یا هوای محیط، خنک و تبدیل به مایع می‌ شود. آب سرد موجود در دستگاه چیلر درون مدار بسته یا یک لوپ در جریان می باشد به همین دلیل دمای آن بسیار خنک تر از دمای محیط می باشد.

عیب یابی چیلر آموزش کامل مشکلات چیلر-بتا تهویه

این نوع از چیلرها از سوخت گاز مایع استفاده می نمایند و قیمت آنها نسبت به چیلر تراکمی شرکت مهندسی بتا تهویه بیشتر است. نحوه عملکرد این سیستم سرمایشی به این صورت است که حرارت را از مایع گرفته و بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار و یا جذبی که داخل یک مبدل حرارتی جریان دارد، هوا را خنک می کند. چیلر به حالت مرکزی به وسیله یک کندانسور در بالای پشت بام نصب می شود و عمل گرمایش و سرمایش را برای تمامی واحدها انجام می دهد. برای چیلرهایی که از سیکل تراکمی استفاده می کنند دو نوع کندانسور هوایی و آبی مهیا است. معمولاً این طبقه بندی ها براساس تنوع در نوع کمپرسور کاربردی در سیکل به گروه های دیگری تقسیم می شوند.

  • مصرف آب ناشی از تبخیر، در برج خنک کننده چیلرهای تراکمی آب خنک نسبت به چیلرهای جذبی کمتر است.
  • لازم به ذکر است که آبی که در برج خنک کننده در گردش است، وظیفه خنک کردن مبرد را دارد و نباید با آبی که توسط چیلر خنک می شود و به سیستم توزیع انتقال داده می شود ، اشتباه گرفته شود.
  • زمانی که دمای این محفظه بسیار بالا برود، سنسور فرمان قطع را صادر می کند.
  • منظور از مدار بسته این است که آب درون لوله ها و کویل ها جریان پیدا کرده و راهی برای تبخیر آن وجود ندارد.
  • به غیر از تبخیر آب در برج خنک کننده ، معمولا مقداری آب به صورت قطرات کوچک به همراه هوا از برج خارج میشود .

همین اتفاق در فصل زمستان نیز رخ داده و این بار چیلر خاموش و پکیج یا بویلر موتورخانه روشن می شود تا آبگرم را به فن کویل ها ارسال و این بار عمل گرمایش هوا انجام شود. در چیلرهای جذبی برخلاف چیلرهای تراکمی از جذب‌کننده و مولد حرارتی (ژنراتور) به جای کمپرسور استفاده می‌گردد. عمومی‌ترین خنک‌کننده در چیلرهای جذبی سیستم برمید لیتیم (لیتیوم برماید) است.

دسته بندی چیلرهای تراکمی بر اساس نوع کمپرسور :

چیلرهای تولیدی هیمورا در دو نوع تراکمی و جذبی قابل تولید می‌باشند و راندمان بی نظیری در سرمایش ایفا می‌کنند، این دستگاه 60 درصد از کل مصرف ساختمان‌های اداری، مسکونی و یا تجاری را تشکیل می‌دهد و مصرف بسیار پایینی دارد. در لوپ سوم نیز گرمایی که توسط کمپرسور دستگاه چیلر تولید شده است به کمک لوله های مخصوص برای ایجاد تبادل حرارتی به سمت سیال دیگری نظیر هوا یا آب انتقال داده می شود. در ساختار چیلرهای صنعتی و خیلی بزرگ یک برج اختصاصی موجود است که این برج در پشت بام قرار داده می شود. این برج خنک کننده به کمک فن بزرگ و مکش هوا دمای آب گرمی که در قسمت داخلی لوله جریان دارد را کاهش می دهد سپس آب به سمت چیلر حرکت می کند تا باعث خنک سازی هوا شود. هواساز علاوه بر سرمایش می‌تواند فرایند گرمایش هوا را انجام دهد. به این صورت که در فصول سرد به جای آب سرد، آب گرم ارسالی از طرف پکیج گازسوز یا بویلر در کویل های آن جریان پیدا می‌کند.

تمامی ساختمان ها گرمای زیادی تولید می کنند که این گرما برای ایجاد هوای مطبوع برای افراد داخل و کارکرد درست ماشین های قسمت صنعتی باید به وسیله سیستم تهویه مطبوع مناسب از ساختمان خارج گردد. این گرما می تواند به وسیله خورشید، نفرات داخل ساختمان، تجهیزات الکتریکی و…. اصلی ترین دسته بندی انواع چیلر بر اساس نوع سیکل کاریِ آنها می باشد. این ماشین ها بر اساس پارامترهای دیگری هم دسته بندی می شوند اما نوع سیکل کاری چیلر، رایج ترین عامل تفاوت آن ها است.

مزایای خرید دستگاه تصفیه هوای AP1009

و در چیلرهای هوا خنک بدلیل عدم نیاز به برج خنک کننده مصرف آب ناشی از تبخیر وجود ندارد. به همین جهت توصیه میشود در مناطق کم آب از چیلر تراکمی استفاده شود. چیلر دستگاهی است که با استفاده از یک سیال خنک کننده حرارت را از مایع (معمولا آب) بر اساس سیکل های مختلف تبرید شامل چیلر تراکمی و یا چیلر جذبی دفع می کند. مایع خنک در اواپراتور تولید می شود و این مایع که می تواند برای خنک کاری هوا و یا دستگاه ها در مصارف مختلفی مانند ماشین آلات صنعتی استفاده گردد، معمولا به صورت سیکل و درون یک مبدل حرارتی جریان دارد. در بعضی از موارد به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی می توان از حرارتی که از مایع جذب دفع می شود، برای مقاصد گرمایی استفاده کرد. اما، همواره یکی دیگر از کاربردهای گستردۀ چیلر، بکارگیریِ آن در صنایع مختلف می باشد.

قیمت تمام شده برج خنک کننده بسیار پایین‌تر از دستگاه چیلر است. دستگاه چیلر و اسپلیت با انرژی الکتریسیته به عنوان انرژی محرک موتور الکتریکی کمپرسور، کار می‌کنند. این فیلتر فقط توانایی فیلتر کردن هوای داخل ساختمان را دارد و نمی‌تواند هوای تازه ورودی به ساختمان را فیلتر کند.

دستگاهی است که فشار مایع مبرد که از کندانسور گرفته را به شدت کاهش می‌دهد. دستگاهی است که مبرد با فشار پایین را فشرده کرده و به حالت گاز با فشار و دمای بالا تبدیل می‌کند. به زبان ساده چیلر دستگاهی است که آب ورودی با دمای معین را دریافت کرده و طی عملیاتی این آب را با دمای خنک شده به سیستم برمی‌گرداند. يک سيال با خواص مشخص به عنوان مبرد در سيستم وظيفه جذب گرما از يک محيط و دفع آن به محيط ديگر را به عهده دارد و عامل محرک براي اين حرکت کمپرسور است. از آنجا که نقطه جوش مواد با فشار رابطه مستقيم دارد در صورت کاهش فشار، نقطه جوش نيز پايين مي آيد. مثلا براي آب، نقطه جوش در فشار 1 اتمسفر برابر 100 درجه سانتيگراد است.

اساس کار چیلر جذبی