فورجیون: من ادامه دادم امیدوارم این کمک کند که افراد بیشتری در رستوران من غذا بخورند! این راهی برای معرفی کارهایی بود که در آن زمان انجام دادیم.
“شما می تو،د هر نوع غذایی را در هر زمان تهیه کنید. از دیم سام اوایل صبح شنبه تا مرغ روی برنج از غرفه حلال در اوا، شب، همه چیز را داریم.» مارک فورجیونه، مغز متفکر پشت غذاخوری های بی شمار در اپل بزرگ، به طور انحصاری می گوید ما هفتگی.
فورجیون: از نظر دکور، ما به فضا جلوهای دادیم اما بسیاری از ،اصر کلیدی مانند نوار مرمری، ،متهای بلند در نوار، کف آرت دکو را ثابت نگه داشتیم. برای منو، ما از نزدیک بودن به بازار سبز Union Square الهام گرفتیم. بنابراین ایتالیایی است اما با تمرکز محلی و فصلی.
او در وضعیت ذهنی نیویورک است. وقتی صحبت از غذاخوری به میان می آید، هیچ مک، بهتر از شهر نیویورک نیست.
جو: در سال 2010، در سن 31 سالگی، شما برنده The Next Iron Chef شدید و به جوانترین قهرمان تاریخ نمایش تبدیل شدید. این چه شکلی بود؟
مواد لازم برای کره اسکامپی با خمیر فلفل دلمه ای کالابریایی:
- 1 پوند کره بدون نمک
- 9 حبه سیر، درشت ،د کنید
- 1 فنجان برگ جعفری، چیده شده و درشت ،د شده
- 1 ½ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز کالابریایی
- 1 عدد لیمو، فقط پوست
مواد لازم برای ظرف:
- 16 اونس اسپاگتی (فورژیون می گوید: «ما از اسپاگتی خانگی با آرد دودی خانگی استفاده می کنیم، اما در خانه توصیه می کنیم فقط از اسپاگتی خشک شده با کیفیت بالا استفاده کنید.)
- 8 صدف م،لایی
- 4 عدد صدف تیغ
- 8 عدد صدف گردن کوچک
- کره اسکمپی با خمیر فلفل قرمز کالابریایی
- ½ فنجان شراب سفید
- جعفری ،د شده، تکه های لیمو و فلفل قرمز، برای تزیین
جو: شما کار خود را در 16 سالگی شروع کردید و به پدرتان ،ی فورجیون در رستوران او An American Place پیوستید. آیا از همکاری با خانواده لذت می برید؟
جو: طعم بستنی مورد علاقه ات چیه؟
فورجیون: فندق. اولین باری که طعم آن را چشیدم، در اروپا کوله پشتی می کردم. فکر می کنم چشمانم به م،ای واقعی کلمه به پشت سرم چرخید.
دستورالعمل کره اسکامپی با خمیر فلفل قرمز کالابریایی:
4. پس از پخته شدن پاستا، آن را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه در ماهیتابه بریزید تا طعم ها با هم ،یب شوند.
دستورالعمل ظرف:
جو: بازگشت به نیویورک، هیچ چیز بهتر از لذت بردن از یک وعده غذایی خوب و تماشای یک نمایش برادوی نیست. میان وعده مورد علاقه شما چیست؟
1. ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته در آب جوش نمکی بپزید
فورجیون: انگشت پروانه.
رستور، که در آن شریک هستم، خه-یواو می افزاید، در واقع اولین رستوران لائوسی بود که در نیویورک افتتاح شد. من مردمی دارم که همیشه به من می گویند چقدر آن را دوست دارند، و هیچ چیز دیگری مانند آن در شهر وجود ندارد.
خدمت 4
3. صدف های گردن کوچک را بیرون بیاورید، گوشت را بردارید و ،د کنید. گوشت صدف را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید.
مارک فورجیونه: من در واقع با پدرم در یک پنجم کار می کنم! او سالها صرف تهیه دستور پخت خمیر پینسا کرد و اکنون او سرآشپز مشاور ما است.
جودی جو: تابستان گذشته One Fifth را در ساختم، با نزدیک به 100 سال تاریخ افتتاح کردید. چگونه این الهام بخش دکور و منو بود؟
فورجیون اخیراً در کانون تازه احیا شده ایتالیایی خود نشسته است. خمس، در روستای گرینویچ برای گپ زدن با سرآشپز جودی جو در مورد غذا، خانواده و خوراکی های مورد علاقه اش.
برای خبرنامه رایگان و روزانه Us Weekly ثبت نام کنید و اخبار فوری یا داستان های اختصاصی در مورد افراد مشهور، برنامه های تلویزیونی و موارد دیگر را از دست ندهید!
1. همه چیز را در غذاساز ،یب کنید و مخلوط کنید تا همه چیز مخلوط و سبز روشن شود.
جو: زمان دیگری بود! فکر میکنید در حال حاضر بیشترین گرایش غذایی که بیشازحد ارزیابی میشود چیست؟
فورجیون: کپی ، ظروف بر اساس اینستاگرام.
5. بین چهار کاسه ماکارونی ت،یم کنید و با جعفری ،د شده، کمی لیمو و کمی تکه فلفل قرمز تزئین کنید.
منبع: https://www.usmagazine.com/food/news/iron-chef-winner-marc-forgione-shares-spaghetti-vongole-recipe/
2. صدف ها را با 4 قاشق غذاخوری کره اسکامپی، شراب سفید و ¼ فنجان آب در یک تابه بریزید. روی آن را بپوش،د و بپزید تا صدف ها باز شوند.