Laura Prepon Shares Cheesy Hasselback Sweet Potatoes Recipes


آماده شدن برای یک غذای جشن! لورا پرپون برای انتخاب بهترین کرایه تعطیلات یک روش بی‌خبر دارد.

من همیشه به سراغ مواد اصلی مورد علاقه خانواده ام می روم – با موادی که برای مردم خوشایندتر است – اما بعد به دنبال یک [way to] بالا بردن [them] برای خاص ، روز، آن نمایش دهه 70 آلوم، 42، به طور انحصاری می گوید ما هفتگیو اضافه کرد که امسال سیب زمینی شیرین H،elback خود را شلاق خواهد زد. ا،ر مردم به دیدن پوره سیب زمینی شیرین عادت دارند، بنابراین سبک H،elback نه تنها زیبا به نظر می رسد، بلکه یک پیچ و تاب سرگرم کننده نیز به آن اضافه می کند.

در مورد لمس نهایی کامل؟ پرپون می‌گوید: «من روی ظرف را با فندق برشته می‌پوشانم تا طعم و بافت آن را اضافه کنم.»

این بازیگر قبلاً در مورد رویکرد خود در آشپزخانه صحبت کرده بود. من خودم را بیشتر یک سبک زندگی انعطاف‌پذیر می‌دانم، به‌خصوص زم، که به ماه‌های گرم‌تر می‌رسد. من مطمئناً تمایل دارم بیشتر برای خانواده‌ام از گیاهان استفاده کنم.» او در ژوئن به ما توضیح داد.

پرپون که یک دختر 5 ساله الا و یک پسر 2 ساله با شوهر دارد بن فاستر، علاقه او به آشپزی سالم را از بین برد و افزود: “ی،ی اولین کتاب آشپزی من در سال 2016 منتشر شد و همه چیز در مورد پختن دسته ای وعده های غذایی سالم و سپس تصور مجدد آن برای سه روز پس از آن بود.”

را نارنجی سیاه جدید است آلوم ادامه داد: «منظورم بسیاری از ویدیوهای من است که پست می کنم [are] معمولاً در مورد پختن وعده‌های غذایی سریع و سالم برای خانواده‌تان، با تأکید بر آماده‌سازی، زیرا به‌،وان یک مادر حرفه‌ای، سخت‌تر است که غذاهای سالم روی میز تهیه کنید – اما همه چیز به داشتن مواد من، مربوط می‌شود.»

در آن زمان، بومی نیوجرسی درباره اینکه فرزندانش چقدر در خوردن سبزیجاتشان «عالی» هستند، صحبت کرد.

او به یاد می آورد: «از زم، که خیلی جوان بودند – به محض اینکه پزشک اطفال من را تأیید کرد – من به آنها آبگوشت استخوان خانگی در یک بطری و سبزیجات پوره شده می دادم. “نکته اصلی برای من این است که از زم، که خیلی کوچک بودند به آنها سبزیجات می دادم، بنابراین حتی در حال حاضر، آنها با آن عالی هستند. من یک نفر را دارم که در مورد بچه هایم به من کمک می کند و او از اینکه پسرم چقدر راحت سبزی هایش را خورد، شوکه شد. مثل اولین چیزی که رفت. من دوست دارم فکر کنم به این دلیل است که ترفندهای سرگرم کننده ای در مورد نحوه درست ، آن دارم.”

در زمان تعطیلات!  Laura Prepon به اشتراک گذاری دستور العمل سیب زمینی شیرین پنیر

سیب زمینی شیرین پنیری لورا پرپون با حسن نیت از VITALITE

دستور غذا را در زیر ببینید:

سیب زمینی شیرین هاسلبک پنیری با گیاهان و فندق
خدمت 4

،اصر
4 عدد سیب زمینی شیرین متوسط، ساییده شده
2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (یا جایگزین غیر لبنی)
2 قاشق غذاخوری رزماری تازه ،د شده
2 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه ،د شده
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر
نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه
1/4 فنجان ،د ، موزارلا به سبک Vitalite
1/2 فنجان به سبک پارمزان رنده شده ویتالیت
1/2 فنجان فندق بلانچ شده، برشته و ،د شده

دستورالعمل ها
1. فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.
2. چند شکاف به ضخامت 1/8 اینچ را در هر سیب زمینی شیرین به صورت متقاطع حدود سه چهارم از بدنه سیب زمینی ببرید. سیب زمینی ها را روی ورق پشتی آماده شده قرار دهید.

3. در یک قابلمه کوچک، کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط ​​به کم ذوب شود. رزماری و مریم گلی را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید یک دقیقه یا بیشتر دم بکشد. در آ، روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه دیگر اجازه دهید تا گرم شود. مقداری از مخلوط گیاهان را با قلم مو و/یا قاشق روی سیب زمینی ها ،ید و نمک و فلفل بزنید.

4. بعد از اینکه سیب زمینی ها برشته شد، آن را از فر خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی کره چین ها را با دقت باز کنید. سیب زمینی باید به اندازه ای نرم باشد که کمی باز شود. با قلم مو و/یا قاشق بیشتر از مخلوط روغن زیتون و گیاهان را روی هر سیب زمینی ،ید و به مدت 10 دقیقه دیگر به فر برگرد،د، تا زم، که رویه ها ترد و کف چنگال نرم شود.

5. یک بار دیگر از فر خارج کنید. دمای فر را به 325 درجه کاهش دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها به مدت 5 تا 10 دقیقه خنک شوند. دما را در اینجا پایین نگه دارید تا پنیر ذوب شود تا تمام شود. سیب زمینی ها را یک بار دیگر با مخلوط گیاهان ،ید. در شکاف های سیب زمینی، تکه های ویتالیت موزارلا، پارمزان رنده شده ویتالیت و فندق را بریزید. دوباره به فر برگرد،د و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد تا پنیر کاملا آب شود. اجازه دهید کمی خنک شود سپس سرو کنید.


منبع: https://www.usmagazine.com/food/news/laura-prepon-shares-cheesy-h،elback-sweet-،atoes-recipe/